Uitgebreide mogelijkheden

De veilingsoftware van Four Auctions is standaard al zeer uitgebreid. Je krijgt alles wat je nodig hebt om snel een online veiling te starten. En wij zorgen ervoor dat jij zelf zoveel mogelijk onderdelen kunt beheren. Zo hou je volledige controle over jouw eigen website en kun je deze volledig naar eigen smaak inrichten. Zelfs bij het lite pakket zijn de mogelijkheden al zeer uitgebreid.

Een greep uit alle functionaliteiten die je krijgt:

overzicht.png

Duidelijke presentatie

Presenteer je veilingen en kavels altijd op een mooie en overzichtelijke manier. Inclusief beeld en embedded video. Daar wil je wel op bieden!

betaalopties.png

Betaalopties

Willen je klanten afrekenen met iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving of achteraf? Met de Mollie-integratie van Four Auctions zijn alle gangbare betaalopties standaard mogelijk.

kavel.png

Kavels

Elk kavel wordt gepresenteerd met foto’s en video’s naar keuze. Jij zorgt voor een pakkende beschrijving, plaatst de informatie en er kan geboden worden.

domeinnaam.png

Eigen domein en SSL

Uiteraard. Bij jouw eigen uitstraling hoort ook een eigen domein, direct met veilig met SSL. Standaard bij Four Auctions.

responsive.png

Responsive design

Mobiel bieden? Geen probleem. Ons veilingplatform is standaard goed te gebruiken op elk device. Door de snelle laadtijden, ook te gebruiken met het mobiele netwerk.

meertalig.png

Meertalig

Ook een doelgroep in een ander taalgebied bereiken? Met meertaligheid maken we het mogelijk. Standaard Engels en Nederlands

factuur.png

Facturatie

Klanten die een kavel winnen, ontvangen automatisch een factuur. En jij krijgt een kopie voor je eigen administratie. Wel zo handig!

autobod.png

Auto-biedingen

Jouw klanten kunnen anderen te snel af zijn door auto-biedingen te plaatsen. Een klant geeft eenvoudig zijn maximum bod op en biedt automatisch mee tot dat ingevoerde bod.

rapportage.png

Rapportage

Je wilt weten waar je mee af bent. Met rapportages maken we dat inzichtelijk hoe de zaken gaan. Wat wordt jouw opbrengst deze maand?

Huisstijl

Eigen huisstijl

Jouw logo, kleuren en lettertype? Geen probleem. We stemmen jouw veilingwebsite af op jouw huisstijl.

SEO

Basis SEO-functies

Je veilingen moeten vindbaar zijn. Wij helpen je met de vindbaarheid door geïntegreerde, basis SEO opties.

Goed doel

Goede doelen veiling

Veilen voor een goed doel? Wij doen graag mee en zorgen samen met jou voor minimale kosten en een zo hoog mogelijke opbrengst.

Onze veilingsoftware live in actie?

Vraag demo aan