Veilingsoftware

Alles wat je nodig hebt voor online veilen.

Je vindt het bij Four Auctions...

overzicht.png

Altijd geschikt

De professionele veilingsoftware van Four Auctions bewijst zich al jarenlang. Door slim gebruik te maken van de kennis die we hebben van effectief online veilen is ons veilingplatform geschikt voor ieder veilinghuis. Of je nu 100 veilingen met 1000 kavels per keert veilt, of één keer per maand een enkele auto: ons veilingsysteem is overal geschikt voor.

Naast de uitgebreide standaardpakketten, bieden we ook volledig maatwerk aan. Zo maken we jouw veilingwebsite exact zoals jij dat in gedachten hebt. De stabiele basis van de software zorgt ervoor dat ons team van developers eenvoudig nieuwe features kan toevoegen.

autobod.png

Bieden bieden bieden

De belangrijkste eigenschap van goede veilingsoftware is dat gebruikers moeten kunnen bieden. Hoeveel gebruikers er ook zijn: bieden moet altijd werken. Onze veilingsoftware is zo opgezet dat deze schaalbaar is, en geen moeite heeft met wisselende en grote bezoekersaantallen. Biedt iedereen in de laatste seconden? Geen probleem! Dat kan met onze professionele veilingsoftware.

Wel is het goed om vooraf te bedenken welk pakket voor jouw online veiling het meest geschikt is. Uiteraard helpen we je om de juiste keuze te maken.

Overtuigd?

Wij laten je graag alle mogelijkheden LIVE zien...

Vraag een demo aan!
responsive.png

Responsive design

Nog even op het laatste moment eind overbieden terwijl je in de trein zit? Ons veilingplatform heeft standaard een responsieve design. Hierdoor is bieden met een mobiele telefoon of tablet net zo gebruiksvriendelijke als met een tablet. Onze standaardpakketten voorzien al in een modern design dat de juiste huisstijlkleujren gebracht kan worden. En uiteraard is het logo van jouw organisatie prominent aanwezig. Zo werk je met ónze veilingsoftware, maar zien jouw klanten het helemaal als jullie eigen platform.

Wil je toch liever dat jouw veilingwebsite er helemaal anders uitziet? Met het maatwerkpakket maken we exact wat jouw organisatie wenst. Zowel op het gebied van design als functionaliteiten. Onze ontwikkelaars zijn er om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

dashboard.png

Stabiele veilingsoftware

Om onze veilingsoftware te laten doen wat het moet doen, gebruiken we beproefde technieken.

Met de backend van Django weten we zeker dat de basis veilig en betrouwbaar is. Onze ontwikkelaars hebben nauwgezet alle mogelijke scenario’s uiteengezet en met automatische tests monitoren we hoe het platform functioneert. Als het nodig is, kunnen we snel ingrijpen.

Makkelijk te beheren

Gebruikers moeten makkelijk kunnen bieden en winnen. Maar wij houden ook rekening met jou als eigenaar van de veilingwebsite. Want jij wil de website snel en eenvoudig kunnen beheren. Met het administrator dashboard van Four Auctions kan dat. Veilingen en kavels toevoegen gaat eenvoudig. Ook statistieken en rapportages zijn, afhankelijk van het gekozen pakket, in te zien en geven je een totaalbeeld van je verkopen, biedingen en bezoekers.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag.

Stel je vraag